Zikelprinsesserne mtb

Zikelprinsesserne er en amatør drevet, officiel klub med medlemmer fra hele landsdelen, Fjellerad, Gudum, Gunderup, Vejgaard, Hobro, Aalborg, Hjallerup, Løgstør, Fjerritslev, Klarup, og naturligvis Vaarst.


Zikelprinsesserne er en MTB klub for bredden og en klub der fungerer på 100% frivillig basis.


Der køres fast 2-3 gange om ugen på ruter af forskellige sværhedsgrader så alle har en chance for at være med og få en god oplevelse.


MTB er for alle, kvinder, mænd, piger og drenge og vi stiller gerne en låne cykel til rådighed hvis man har lyst til at komme med en tur i skoven og prøve det lidt af inden man bestemmer sig for at melde sig ind.


Klubben arbejder allerede nu på at få etableret en lille bane i Vaarst som fortrinsvis skal fungere som børne og begynderspor.


Vi håber at vi med en åben, frivillig og ikke mindst velkørende klub kan få flere folk til at kaste sig over MTB på hygge plan og arbejder lige nu på at finde egnede lokaler til etablering af værksted i Vaarst eller Fjellerad.


Medlemskab
Det er gratis at være medlem af Zikelprinsesserne


Meget af vores kommunikation foregår via e-mail, SMS og facebookgruppen


Vi søger økonomisk støtte fra lokale sponsorer eller virksomheder indenfor MTB sporten.


Den økonomiske støtte vil delvist skulle dække udgifter til ens køredragter samt telte og udstyr til brug ved de mange årlige MTB løb som klubben deltager i.


Som sponsor vil man via Zikelprinsesserne blive rigt eksponeret ved de mange arrangementer rundt om i landet, på klubben hjemmeside og på klubbens Facebookside.